Take away

Bestil her

MARK CANTINA er meget mere end en kantine.

Det er et fællesrum og et koncept, der giver os fleksibilitet til at imødekomme diversitet.

Vi afliver den klassiske frokostbuffet til fordel for et åbent køkken, madbarer og tallerkenanrettet mad, der kan skabe dialog imellem kok og gæst.

Porer og bacon tærte med tomatsalat, San Marzano tomater, rødløg, feta og bredbladet persille – 65kr

Brunet smør brownie – 30kr

Lasagne med grønkålssalat, valnødder, æble og sennepsvinaigrette – 65kr

Gâteau marcel – 35kr

Frokostmenu

Uge 48 

 

 

Mandag

Steakpie og kartoffelmos

Vegetar: Svampestuvning, butterdej og kartoffelmos

Tirsdag

Panang karry fra Thailand med en lille smule gris og ris

Vegetar: Panang karry fra Thailand med grøntsager og ris

Onsdag

Lasagne 

Vegetar: Grøntsagslasagne

Torsdag

Linguini med rejer, hvidløg, chili og fløde

Vegetar: Linguini med svampe, hvidløg, chili og fløde

Gateau royal

Fredag

Stuvet hvidkål og spinat, kartofler, svinekoteletter og surt

Vegetar: Stuvet hvidkål og spinat, kartofler, svinekoteletter og surt

Friskbagt brød - Pålæg - Salatbar & Sandwiches

Spørg køkkenpersonalet for allergener

Kontakt

Kontakt Mikkel Espensen,
Køkkenchef for bestilling

mikkel@madkastellet.dk

Kontrol rapport

by