Mødeforplejning

MARK CANTINA er meget mere end en kantine.

Det er et fællesrum og et koncept, der giver os fleksibilitet til at imødekomme diversitet.

Vi afliver den klassiske frokostbuffet til fordel for et åbent køkken, madbarer og tallerkenanrettet mad, der kan skabe dialog imellem kok og gæst.

Mødeforplejning

Mødeforplejning Service – alle priser inkl. moms.
Allergener står i parentes ud for hver ret, men vi tilpasser gerne retter så de passer til allergener.

 Morgen tallerkenen – 75kr
2 skiver brød vælg mellem surdejsbrød og rugbrød (gluten)

Smør, Syltetøj og ost (Arla Unika Gammelknas – laktose)

Frugt eller yoghurt med granola (laktose og gluten)

Yoghurt

Yoghurt og granola (laktose og gluten) – 35kr

Frugt
Citrus salat – rød og hvid grape, appelsin, mynte, mandelolie – 25kr (nødder)

Frisk udskåret frugt – 20kr

Syltetøj og ost
Diverse syltetøj 10kr

Arla Unika Gammelknas og smør – 15kr (laktose)

Brød

1 surdejsbolle (gluten) – 15kr

1 skive Surdejsbrød (gluten)- 10kr

1 skive Rugbrød (gluten) – 10kr

Drikke
Green juice – apple, cucumber, spinach, spirulina – 25kr

Ingefær shot – 15kr

Æblemost – 20kr

Smoothie – 35kr
Greenie – spinat, æble, lime, avocado

jordbær – banan – æble (laktose)

Brombær – banan – pærer (laktose)

Sandwich – 75kr

Dagens sandwich smøres på surdejsflute og kan både laves vegetarisk

med kød eller fisk

Salater 85kr

Der hører 1 skive surdejsbrød til

Dagens salat kan både laves vegetarisk eller med kød eller fisk 

Cup food 175kr for alle fire
Danmarks bedste røget laks fra Mikael på Samsø, bladselleri syltet i æblemost, saltet yoghurt og dild

Tatar af dansk frilandsko, syltet bøgehatte, brøndkarse, og peberemulsion 

Sommer bestående af, agurk, cherrytomat, piel de sapo melon, radiser, hjertesalat, ananasvinaigrette med rosapeber og ristet mandler

Gratineret fennikel med Vesterhavsost og ansjoscreme

 

Søde sager, spørg kokken

Frokostmenu

Uge 48 

 

 

Mandag

Steakpie og kartoffelmos

Vegetar: Svampestuvning, butterdej og kartoffelmos

Tirsdag

Panang karry fra Thailand med en lille smule gris og ris

Vegetar: Panang karry fra Thailand med grøntsager og ris

Onsdag

Lasagne 

Vegetar: Grøntsagslasagne

Torsdag

Linguini med rejer, hvidløg, chili og fløde

Vegetar: Linguini med svampe, hvidløg, chili og fløde

Gateau royal

Fredag

Stuvet hvidkål og spinat, kartofler, svinekoteletter og surt

Vegetar: Stuvet hvidkål og spinat, kartofler, svinekoteletter og surt

Friskbagt brød - Pålæg - Salatbar & Sandwiches

Spørg køkkenpersonalet for allergener

Kontakt

Kontakt Mikkel Espensen,
Køkkenchef for bestilling

mikkel@madkastellet.dk

Kontrol rapport

by