Mødeforplejning

Bestil her

MARK CANTINA er meget mere end en kantine.

Det er et fællesrum og et koncept, der giver os fleksibilitet til at imødekomme diversitet.

Vi afliver den klassiske frokostbuffet til fordel for et åbent køkken, madbarer og tallerkenanrettet mad, der kan skabe dialog imellem kok og gæst.

Mødeforplejning

November

Mødeforplejning Service – alle priser inkl. moms.
Allergener står i parentes ud for hver ret.

Morgen tallerkenen – 70kr
2 skiver brød vælg mellem surdejsbrød og rugbrød (gluten)
Smør, Syltetøj og ost (Arla Unika Gammelknas – laktose)
Frugt eller yoghurt med granola (laktose og gluten)

Morgen – 35kr
Yoghurt og granola (laktose og gluten)
Chiagrød – chia, kokosmælk, Brombær

Frugt
Citrus salat – rød og hvid grape, appelsin, mynte, citrussukker, mandelolie – 25kr (nødder)
Frisk udskåret frugt – 20kr

Syltetøj og ost
Æble og ingefær – 7kr
Brombær – 7kr
Arla Unika Gammelknas og smør – 10kr (laktose)

Brød – 10kr
1 skive Surdejsbrød (gluten)
1 skive Rugbrød (gluten)

Drikke
Green juice – apple, cucumber, spinach, spirulina – 20kr
Ingefær shot – 10kr
Æblemost – 15kr
Ørkensten iste – 15kr

Smoothie – 30kr
Greenie – spinat, æble, lime, avocado
jordbær – banan – æble (laktose)
Brombær – banan – pærer (laktose)

Sandwich – 65kr
Ålerøget skinke, Gl. knas, grov sennepsmayo og pickles (Gluten, gris, laktose og æg)

Syltet aubergine, mozzarella, tomat og pesto (Gluten og laktose)

Club sandwich, kylling, karrydressing, salat, agurk og tomat (Gluten, kylling, laktose og æg)

Salater 75kr
Skagenskinke, quinoa, spidskål, æble, ristet hasselnødder og sennepsvinaigrette (Gris og nødder)

Kylling, Perlebyg, tomater, syltede peberfrugter og pesto (Kylling og gluten)

Cup food 165kr for alle fire
Danmarks bedste røget laks fra Mikael på Samsø, hvide bønner, fennikel og creme fraiche med urter

Bagte rødbeder, hasselnødder, rygeost, kørvel og solbær/æble glade.

Kyllingebryst, semidried tomater, tomatpesto og persille

Cappacio, rucola, syltede peberfrugt og parmesan

Søde sager, spørg kokken

Kontakt

Mikkel Espensen,
Køkkenchef

mikkel@madkastellet.dk

Kontrol rapport

by